Our new Wareham Design

By October 13, 2017 Uncategorized

Our design options for a new project near Wareham in Dorset.

The existing site is a large paved stepped terrace which is showing its age. Our design updates these terraces whilst maintaining the levels which are import for access to the workshop and pool.

Our main brief was to maintain the views from the house out towards the surrounding landscape, and to not incorporate too much planting due to the visiting deers that like to make there way through the plant beds.

We will pave the area predominantly with Indian sandstone. The pool will have a shallow lip around the edge allowing reflection with the centre of the pool deep enough for fish.

Dorset County Show 2017

Chelsea Show Garden

Edinburgh Garden

St Leonards Garden

A House in Somerset

Dorset Home with Natural Pool

Lake Restoration Project

A House in Hampshire

Dorset County Show 2016

Dorset County Show 2015